Dom > Новости > Sadržaj
Растуће перспективе развоја кране повезане индустрије пратеће опреме
- Aug 18, 2012 -

Са променом стратегије развојне индустрије кранске индустрије, домаћи развој кранских делова постао је све важнији. Истовремено, традиционални модели менаџмента и маркетинга такође су се значајно промијенили.


Епошта традиционалног надметања за добијање наређења престала је да постоји, а сада само када су свеобухватне перформансе и поузданост кранске опреме боље побољшане, корисници могу да их препознају и фаворизују. Међутим, побољшање укупне перформансе опреме је нераздвојно од повећања нивоа опреме за дизање крана.


Национална влада и предузећа су све више пажње посвећивале развоју индустрије кранског прибора. У прошлости, у овим аспектима нису направљени никакви продори. У садашњој ери о кризи, како би домаће компаније за кранску додатну опрему требало да траже продоре.


Национална влада предложила је промјену политике од читаве машине до дијелова за развој индустрије. Знанствене и технолошке иновације су такође све важније за развој индустрије. Само подизањем нивоа научних и технолошких иновација може бити могуће извршити дубински развој подизних елемената и задовољавати захтјеве развоја времена. Сада нагласак на развоју прибора је такође добар период развоја.


Компаније за кранске додатке могу преживјети само у доба преживљавања најснажнијег стално јачањем сопствене снаге. Побољшањем нивоа индустрије делова кућних кранова, континуирано задовољава потребе корисника кроз иновације и трансформацију и тражи продор у доба ниска добит.


The development prospects of crane-related accessories industry are growing.jpg