Dom > Новости > Sadržaj
Остали мостови дизалице
- Mar 26, 2018 -

Једноставан беамски мост

Такође познат као кран са снопом, његова структура је слична ономе у заједничком крану типа моста. Тежина, распон и радна брзина су мала. Главни носач моста је једноставна снопа одсека која се састоји од И-челичног или другог челичног и плочастог челика. Дизалица је опремљена ручном дизалицом или електричном дизалицом са једноставним аутомобилом као лифтинг аутомобилом, а аутомобил углавном ради на доњој прирубници И-греда. Мост може да се креће дуж стазе на повишеном раму, а такође може да се креће дуж стазе под повишеним рамом. Ова врста дизалице назива се краном типа виси.

Специјални металуршки мост

Овај кран може да учествује у специфичном процесу рада у процесу производње челика. Основна конструкција слична је обичним мостним дизалицама, али на подизном аутомобилу постоје посебни радни механизми или уређаји. Радне карактеристике ове врсте дизалице су честа употреба, лоши услови и високи радни ниво.

Експлозијско отпоран мост

Ова врста крана се углавном користи за дизање и коришћење у експлозивном гасном окружењу. Његова основна конструкција је слична обичним мостним краном, али се мере механичких делова моторних и електричних делова и металне контактне површине предузимају у циљу сигурности заштите од експлозије.