Dom > Новости > Sadržaj
Годишњи статистички извештај о кинеској машинској индустрији у 2016. години објављен
- Apr 15, 2016 -

Према документу бр. 01 [2017] ЦЦМА "Обавештење о завршетку годишњег извјештаја о индустрији грађевинских машина 2016. године", уз велику подршку релевантних огранака и предузећа, Одјел за статистику и информисање ЦЦМА је провео протеклих шест мјесеци који су комплетирали компилацију извештај.

230 предузећа су поднеле своје податке за годишњи извјештај индустрије индустрије 2016. године, са бројем учесница које раде из године у годину. Ово се огледа у подршци предузећа од рада на прикупљању статистичких информација и пажње на развој индустрије. Када се извештај у потпуности заврши и штампа, дистрибу ћемо га предузећима која су поднела податке као резиме и историјску референцу за развој индустрије у 2016. години.

Индустрија грађевинских машина је кроз вишегодишње постепено смањење тржишних захтева, гдје су се предузећа суочавала са потешкоћама у вођењу пословања, а слабости су се показивале на кључним тржиштима; читав развој индустрије се тестирао. Под тим условима, читава индустрија је неуморно радила на имплементацији оптималне структуре, трансформацији и унапређењу, јачању управљања и побољшању ефикасности и другим иницијативама у 2016. години.

Многи позитивни знаци који се манифестују у индустрији након објављивања низа националних структуралних прилагођавања и побољшања политика ефикасности. У другој половини 2016. године, приходи и продаја производа великих производа су значајно побољшани. Према статистикама ЦЦМА, након одбијања неупоредивих фактора, дупли подаци и приходи од не-грађевинске машинске индустрије, цела Кина индустрија грађевинских машина остварила је оперативни приход од 479,5 милијарди РМБ у 2016, што је повећање од 4,93% од 2015. године.

ЦЦМА је задужен за састављање годишњег извјештаја о индустрији грађевинске механизације дуже од двадесет година; углавном га подржава и поштује већина предузећа. Већина предузећа чланица је доставила податке за годишњи извештај, а нарочито велика предузећа из позадине показала су снажну подршку раду, јер пружа објективну основу за развој индустрије, као и владине и пословне одлуке .


The 2016 China Construction Machinery Industry Annual Statistical Report Released.jpg