Dom > Новости > Sadržaj
Велики развојни тренд мини дизалица
- Mar 19, 2015 -

Миниатурни дизалице обично се односе на опрему за подизање која може да тежи мање од 6 тона и може се лако транспортовати и користити, као што су мали дизалице. На развијеним тржиштима као што су Европска унија и Сједињене Државе, примјена микро-дизалица је постала врло распрострањена. Међутим, у Кини примена и промоција микро-дизалица тек почињу да се обликују.


Мини-кран је погодан за разне операције дизања и утовара и истовара у згради, као што су уградња стакла у затвореном простору, подизање унутрашњих зидних панела или транспорт различитих малих и тешких производа на горњем и доњем спрату. У одређеној мјери мини-дизалица може да надокнађује ограничења приликом дизања стројева, а то је и главни разлог зашто су стручњаци из области индустрије врло оптимисти у погледу тржишне перспективе мини дизалица.


Наравно, јефтина ниско-ризична природа мини-дизалице је важан разлог за тржиште и кориснике који то прихватају. У ствари, уз убрзање и имплементацију различитих националних стратегија и пројектних пројеката, као што су убрзање урбанизације и изградња превоза жељезничких мрежа, стручњаци вјерују да ће на домаћем тржишту у наредних пет година мини дизалице довести до великог развоја.


The large-scale development trend of mini cranes.jpg