Dom > Новости > Sadržaj
Тип Класификација порталне кране
- Mar 26, 2018 -

Портални кран се може класификовати према облику вратног рама према главној форми снопа, према структури главног снопа према форми употребе.


Структура врата

Подијељен је на портални кран и конзолни крански кран


Портал кран

1. дизалица с пуним вратима: главна светла се не спуштају, а аутомобил се одвија у главном распону.

2. дизалица са полу-вратима: нога има високу и ниску висину, која се може одредити према цивилним захтевима локације.


Конзолни портални кран

1. Двоструки конзолни портални кран: најчешћи облик структуре, сила његове структуре и ефективно коришћење подручја локације су разумни.

2. Један конзолни портални кран: овај тип конструкције често се бира због ограничења локације.


Главни облик снопа

1. једним главним светлом

Једнодијелни портални кран има предности једноставне структуре, погодне производње и уградње, његов квалитет је мали, структура оквира парцијалне шине. У поређењу са двоструким носачем портални кран, укупна крутост је слабија. Стога, када је тежина К = 50т, С = 35м распона, може се користити овај облик. Л тип и Ц тип два облика носача носача носача са једним носачем. Производња и уградња типа Л је погодна, услов силе је добар, а сам квалитет је мали, али је простор робе за подизање кроз ног релативно мали. Подршка типа Ц је нагнута или закривљена, са циљем да има велики попречни простор да би роба пролазила кроз стопало глатко.

2. двоструко главно светло

Распон дужине двоструког носача, снажна носивост, добра укупна стабилност, али његов квалитет и варијанте, исто као и тежина једне носача порталне дизалице у односу на вишу цену. Према структури главног зрака, може се подијелити у двије форме, кутија и носач. Генерално, обично се користи структура кутија.


Структура главног снопа

1. труссед беам

Структурни облик челичног или челичног заваривања има предности ниске трошковне, лаке тежине и добре отпорности на вјетар. Међутим, због недостатка тачака заваривања и дефеката трусс-а, труссед гред има и недостатке великог одбијања, мале ригидности, ниске поузданости и честе детекције спојева лемљења. Погодан је за локацију са малим безбедносним захтевима и мањом тежином.

2. кутија носача

Коришћење структуре заварене челичне кутије има предности високе сигурности, чврстоће итд. Генерално се користи за велике тонаже и ултра велике тонажне порталне дизалице. На пример, десна фигура МГхз1200, са тежином од 1200 тона, највећи је портални кран у земљи, а носач усваја структуру кутије. Кутија носача такође има недостатке високих трошкова, самопоуздања и слабог ветра.

3. сакривен сноп

Уопштено говорећи, односи се на "равне триангуларне кошнице кошнице", а крај главног зрака је троугласта, а на обе стране коси стомак и горњи и доњи акорди налазе се отвори за сато. Снопови греде апсорбују карактеристике трусс греда и кутних греда, који имају већу крутост, мању дистанцу и већу поузданост од греда трусса. Али због употребе заваривања челичне плоче, однос тежине и трошкова трусс греда Схаогао. Погодан је за подручје снопа или снопа који се користи често или са великом тежином. Пошто је греда патентирани производ, произвођач је мањи.