Dom > Новости > Sadržaj
Цоммон Бридге Цране
- Mar 26, 2018 -

Дизајнерски мост је обично направљен од моста (познат и као велики аутомобил). Механизам за подизање, колица, механизам за пренос колица, контролна соба, аутомобилски проводник (помоћна клизна линија), уређај за напајање краном (главна линија слајдера) и друге компоненте.

Мост

Мост је основна компонента мостног крана, која се састоји од главног зрака, крајњег зрака, платформе за ходање и тако даље. Главна светиљка је преко интервала, укључујући кутију, оквир, мрежу, цев и друге структурне форме. Два крака главног зрака спојена су са крајњим зраком, а на спољној страни двоструког носача је платформа за ходање, а обезбеђена је ограда. На страни кабине постоји велики механизам за помицање аутомобила са стране возачке стране, а са друге стране опремљен је уређајем који снабдева електричну опрему аутомобила, односно помоћну клизна линија.

Механизам кретања камиона

Кретање механизма великог аутомобила састоји се од великог возила, мотора, мењача, редуктора, точка и кочнице. Начини вожње укључују две врсте: централизована вожња и одвојена вожња.

Механизам кретања колица

Аутомобил је постављен на водилицу моста и може се помицати дуж правца ширине радионице. Колица је углавном заварена челичном плочом, која се састоји од малог оквира и покретног механизма и механизма за подизање на аутомобилу.

Муфни механизам

Механизам подизања састоји се од лифта мотора, редуктора, колута, кочнице и тако даље. Мотор за подизање је повезан са спојницом, кочионим точком и редуцентом. Излазна осовина редуктора је повезана са бубњем конопа за намотавање. Други крај жичане врпце је опремљен куком. Када се бубањ ротира, кука се подиже или пада заједно са навијањем или ослобађањем жичане врпце на бубњу. За кран са тежином од 15т и више, постоје два комплета механизама за подизање, главну куку и вичну куку.

Контролна соба

Контролна соба је дизалица дизалице, познате и као кабина. Контролна соба поседује велики уређај за контролу механизама за померање аутомобила, уређај за контролу подизања механизма и уређај за заштиту од крађе.