Dom > Новости > Sadržaj
Ксинкианг владиних финансијских предузећа прикопчавање финансирање 19,15 милијарди јуана
- Nov 16, 2016 -

16. новембра 2016. године Ксинкианг Цити одржао је церемонију потписивања уговора о удруживању државних финансијских предузећа у области демонстрација на прекограничној трговини у Алибаби. Током церемоније потписивања, шефови 24 провинцијске финансијске институције посетили су локацију Ксинкианг ради прегледа развојни статус пет предузећа; шефови финансијских институција служили су финансијској индустрији како би служили Ксинкианговом економском развоју са "консултацијским венима" и "преносом и преносом драгоцјености"; 134 предузећа и финансијске институције размене и пристајања на нултој удаљености, и 137 уговорених пројеката на лицу места, укључујући износ од 19,15 милијарди јуана.


Циљ састанка је повећање подршке финансијских институција за економски развој ентитета и олакшавање канала сарадње између финансијских институција и предузећа. "Овај велики догађај има добар ефекат и подстакао је интеграцију иновација и развоја финансија и стварне економије", рекао је Зхоу Ксуефенг, генерални директор Ксинкианг филијале ПИЦЦ П & Ц

осигурање.


Xinxiang Government Financial Enterprises docking financing 19.jpg


Овај састанак је највећа финансијска институција, највиша спецификација, и најомиљеније активности финансијског повезивања одржане у посљедњих неколико година у Ксинкианг Цити. Међу 137 пројеката потписаних уговором, потписана су три пројекта од стране општинске владе и финансијских институција, шест пројеката које су потписале градска предузећа и инвестиционе институције, као и 128 уговора које су потписале градска предузећа и банкарске финансијске институције.