Dom > Новости > Sadržaj
Портални кранови користе технологију за постизање лидера у индустрији
- Jul 25, 2012 -

Портални кран има одлучујућу улогу у индустрији дизања. Компанија придаје велики значај његовом развоју. Користимо напредну технологију да свима пружимо боље производе и допустимо да играју бољу улогу у нашем раду. Са континуираном експанзијом тржишта, произвођачи порталних крана настављају напредак у науци и технологији, што подстиче нашу компанију да континуирано иновира, уводи нове процесе, организује велики број радне снаге, истражује и развија опрему за дизање и транспорт мале тежине, мале притисак на колут, мања гранична величина, поуздане перформансе и практичан рад.


Након што је портални кран заустављен, требало би покрити неке важне компоненте, као што су електричне дизалице, електрични мотори и слично, како би се спречило улазак кишнице у воду, проузрокујући оксидацију и кородирање опреме, а полако утичу на перформансе порталне дизалице. Укључите пригушивач портала, а затим искључите напајање и искључите све кругове.


Када се портални кран сусрети са тајфуном, тресење ће бити теже. У овом тренутку, сигурност је најнижа. Неке друге методе морају се користити за појачавање стабилности. Челични ужад се користи за поправљање четири смера. Након затезања, стезна шина се отвара и напајање се прекида. Неколико тешких камених стубова поставља се око точкова. После ова два корака, портални кран може спречити да се ветар вући.


Gantry cranes make use of new technology to become the industry leader.jpg