Dom > Новости > Sadržaj
Главне карактеристике електрицне дизалице
- Mar 26, 2018 -

Структура и карактеристике електричног дизалице жичане врпце: машина усваја механички и електрични дизајн интеграције, замењује различите калупе, може потиснути различите спецификације жичане врпце, доминира једноставном и сигурном, проверава, инсталира и одржава мотор. Његови главни недостаци су лош предуслов за хлађење, лоше групирање, сложено напајање, производња и монтажа.

Класификација електричног дизалице са жичаним ужетом и његовим описом електричне дизалице жичане врви су: мотор, идејна структура, бубањ и ланчаник. Различити положаји мотора и бубња могу се подијелити у четири типа. Пресовани жичани ужад има велику вучну силу, предиван изглед и брзу брзину. Може се завршити само за неколико минута притиском на сет жичаних ужади, што значајно смањује интензитет рада и побољшава ефикасност рада.

Електрична дизалица, која је постављена изван бубња, има предности добре групације, високе општости, лако се мења и подиже и погодна за инспекцију опреме.

Електрична дизалица се широко користи, али има мање стручњака који могу исправно управљати електричном дизалицом. Препоручује се да знате више о знању електричног дизалице, а затим боље искористите све врсте електричних дизалица у различитим пољима.