Dom > Новости > Sadržaj
Класификација дизалице
- Mar 26, 2018 -

Ручка за кран је дизајнирана да се прилагоди савременој производњи нове генерације опреме за подизање лака, са високом поузданошћу електричног ланца дизалица је посебно погодна за кратке даљине, честа употреба, интензивно подизање, има предности високе ефикасности, уштеде енергије , погодан, мали отисак, једноставан рад и одржавање итд.

1, дизалица дизалица са фиксним ступовима

Дизалица са покретним краном и покретна дизалица, тежина подизања од 125Кг-5000Кг је Каили дизање саморазвијених производа, може се прилагодити према захтеву купца за дизајн посебне опреме за подизање, најчешће се користи кран.

2. Покретни покретни дизалица

Машина је флексибилнија, флексибилна и широко прилагодљива. То је неопходна независна опрема за подизање хитне помоћи за аутоматску производну линију високих перформанси. Са њом обезбеђује глатку производну линију.

3, дизалица за дизање зидова

Кран са зглобом за зглоб се такође зове дизалица за зид и дизалицу са спиралном руком. Може се подијелити на: БКС зидни дизалица и БКС-ЈКБК дизање тегова од 125КГ до 3000КГ. Висина подизања је 3 метра.

4, дизалица са жицом на зиду

Дизалица на зиду и зидни дизалица, нови је материјал развијен у опреми за подизање жичане кранске жичане стене.

5, дизалица са закривљеном руком

Закривљена дизалица и дизалица радилице, има карактеристике нове конструкције, флексибилан и флексибилан рад, високу ефикасност и уштеду енергије.

6, дизалица са двоструком руком

Такође се назива и краном двоструке руке и краном са двоструком ротацијом. Покретна дизалица за дизање се користи за утовар тежине робе у отворени контејнер. Као рука у виличару, обично са дугим бумом.