Dom > Новости > Sadržaj
Зелени пут мостоградске опреме у будућности
- Sep 13, 2011 -

Мостни кран је важан представник машинске индустрије. свачији утисак о машинској индустрији је тешки метали, загађење животне средине, заправо је слика традиционалне машинске индустрије. Заправо, сада је индустрија индустрије мостних крана почела да се развија у правцу заштите животне средине и очувања енергије, будућност целе машинске индустрије ће стићи до велике ситуације заштите животне средине и очувања енергије.


Са сталним побољшањем зелених захтева заштите животне средине, то ће бити главни развојни правац у будућности. Индустрија моста није изузетак, с растућом разноликошћу опреме за изградњу моста за кранске стројеве, као што је крана и мостна крана која се користи у потрошњи енергије, емисије загађујућих материја су изазвале велики притисак на животну средину, тешко је поправити утјецај. У циљу заштите животне средине и остваривања глобалног одрживог развоја, произвођачи кранских опреме напорно раде на развоју нових производа и зелене производње и технологије обраде.


У циљу испуњавања захтева заштите животне средине, материјали одабрани у дизајну различитих система и компоненти електричног дизалице у индустрији дизалица морају се рециклирати, лако распадати, обновљиви и еколошки прихватљиви материјали у процесу обраде и употребе, посебно дизајн конструкцијских делова. најбоље је усвојити велику модуларну структуру и нетоксичне материјале који се лако састављају и распадају, како би се побољшала стопа регенерације инжењерских машинских материјала.


Поред тога, можемо продужити вијек трајања опреме за дизање мостова, смањити производњу електричне дизалице и смањити отпад, како би смањили потрошњу енергије производа, смањили загађење околине. Са становишта смањења оптерећења околине, заменљивост и универзалност сличних делова сваке серије производа треба сматрати што је више могуће.


Green road of bridge crane equipment in the future.jpg