Dom > Новости > Sadržaj
Тренд новог и практичног развоја Кране.
- Oct 31, 2012 -

Са сталним развојем науке и технологије, дизалице се стално развијају и побољшавају. Данас ћемо разговарати о новом и практичном тренду развоја дизалице.

1 структура

Танки зидни профил е и челик у специјалном облику усвојени су у структури дизалице, тако да се спојеви завар структуре смањују, а отпорност на замор је побољшан. Такође су усвојени различити нови ниско-легирани челични материјали високе чврстоће, тако да се капацитет носача побољша, стање напона је побољшано, самотна тежина је олакшана, а изглед је леп. Мостна конструкција моста углавном користи четвороструку конструкцију гредице, главни носач и крајњи зрак су повезани са вијаком велике чврстоће, који се лако транспортује и инсталира.

2 компоненте

нови делови за пренос су развијени како би се поједноставио механизам крана. Да би смањили тежину, побољшали носивост, побољшали услове прераде и производње, повећали принос производа, користили заваривање умјесто ливења, као што су шкољка редуктора, завојница, колут, итд. Сви они доносе заварену конструкцију. Зупчасти редуктори усвајају тврду површину зуба како би смањили тежину и запремину, побољшали носивост, повећали вијек трајања. Подручје примјене хидрауличне диск кочнице се такође повећава. Поред тога, мотори који се користе у сваком механизму развијају се при високим брзинама ротирања, што резултира смањеним бројем базе мотора, смањеном тежином, смањеним укупним димензијама и употребом кочница са ниским кочионим обртним моментом.

3 електрична контрола

Кран је развио систем контроле брзине и електрични управљачки систем са добрим перформансама, ниским трошковима и високом поузданошћу, као и развијеним полуаутоматским и потпуно аутоматским радом. Техника електромеханичког инструмента и хидрауличне интеграције усвојена је да побољша перформансе и поузданост сервиса и повећава функцију дизалице.