Dom > Новости > Sadržaj
Поступци тестирања пре употребе дизалице за електрични ланац
- Jul 06, 2010 -

Електрична ланчана дизалица се широко користи у многим индустријама, као што су фабрике, складишта, производња вјетроелектрана, логистика, докови и зграде, због своје напредне структуре перформанси, мале величине, мале тежине, поузданих перформанси и практичног рада. ланчана дизалица, неопходно је тестирати операцију како би се осигурало да је све у реду пре него што се може покренути. Ево неколико тестних процедура које користи електрични дизалица.


1, Притисните прекидач за дугме "доље" да бисте управљали електричном дизалицом како бисте се спустили до граничног прекидача, а мотор ће се аутоматски зауставити у овом тренутку.


2. притисните прекидач за дугме "горе" све док се ланац не повуче у врећу за врећу и мотор не ради.


3, провјерите подмазивање ланца подизања (ланци за подизање су подмазани и подмазани прије него што напусте фабрику, али могу бити суви приликом транспорта) у процесу транспорта било које готовинско уље за подмазивање може се користити за подмазивање лифтинг ланца, ми такође сугеришемо да одржавате малу количину уља за подмазивање у врећици врећа, нека ланац буде уроњен у мазиво за подмазивање.


4, Када су ланчане вешалице машине домаћина двоструког ланца или вишег ланца, стриктно је забрањено окретање куке из ланца како би се избегла опасност.


5, проверите смер ланца, све тачке заваривања треба да буду у истом правцу. Рад је потпуно тачан само ако су сви ланчани завари на истој линији.


Test procedures before use of electric chain hoist.jpg