Dom > Новости > Sadržaj
Класификација порталних дизалица у виду употребе
- Mar 26, 2018 -

Користите образац

1. генерални кран Лонгмен

Ова врста крана се најчешће користи у случају врсте кутија и структуре типа трупа. Може да носи све врсте комада робе и расутих материјала, тежине мање од 100 тона и распона од 4 ~ 39 метара. Општи портални кран са захватом има виши радни ниво. Општи портални кран се углавном односи на дизалице, гране, електромагнетске и дизалице, као и кран са полу-вратима.


2. Лонгмен кран за хидроелектрану

Углавном се користи за подизање и отварање и затварање врата, а може се такође инсталирати. Тежина подизања је 80 ~ 500 тона, распон је мали, износи 8 ~ 16 м, а брзина подизања је нижа, што је 1 ~ 5 м. Иако оваква врста дизалице није често подигнута, веома је тешка када се рад употреби, тако да је неопходно правилно поправити радни ниво.


3. Бродоградилиште Лонгмен цране

Спуштање у везу, постављање две колица за подизање: једна од две главне куке, трчање у мосту на прирубници шине; друга има главну куку и куку на страни моста, испод орбите прирубнице, да окрене и подиже велики труп. Тежина подизања је углавном 100 ~ 1500 тона; распон је 185 метара; брзина подизања је 2 ~ 15 М / мин, брзина фретирања од 0.1 до 0.5 метара у минути.


4. контејнер Лонгмен цране

Користи се у контејнерским терминали. Трактор мост за контејнере са контејнерима који се истоварују са брода до дворишта или позади, далеко од контејнерског кранског контејнера Лонгмен или директног оптерећења, може убрзати мост или други контејнер за кран који носи промет. Стакло контејнера са високим 3 ~ 4 слоја и 6 редова широких редова може се сложити у опште коришћење врсте и врсте шина. Дужина контејнера Лонгмен кран и контејнер преко контејнера, његов распон и висина две стране врата су велики. Да би се задовољиле потребе транспортних пристаништа, ова врста дизалице има већи радни ниво. Брзина подизања је 8 ~ 10 М / мин, распон се одређује бројем контејнера који се простиру према потреби, максимум је око 60 метара, што одговара 20 стопа, 30 стопа и 40 стопа, капацитет подизања контејнера је око 20 тона, 25 тона и 30 тона, респективно.