Dom > Новости > Sadržaj
Важност инжењерских машина Пост Маркет
- Oct 20, 2010 -

У сезони нове продаје машина, ефективност пост маркета не изгледа довољно. Али када се на тржишту продаје новог приступа машини у периоду ниског нивоа, пост тржиште има добар ефекат да промовише продају произвођачу било директном продајном облику или продајном облику продаје.


The importance of engineering machinery post market.jpg


Ово се чини довољним за компанију Атлас Цопцо, Сандвик и Иунтиан. Ова предузећа укључују абразивне дијелове, додатке, подршку за производе и слично. Ови послови доносе продају за пола. Компанији Финнинг Интернатионал, највећем дистрибутеру глобуса - Финнинг Интернатионал, пост-тржишни послови коришћене опреме, лизинг бизниса и подршке за производе заузимају 2/3 продаје у 2015. години. Дакле, овај центар пословног дистрибутера није само нова шанса већ само услуга у великој мери.

Било да је транснационални произвођач или копнени произвођач, интензивирају додатну опрему, подршку за производе и решење за изградњу, постаје кључна реч у послу 2016. године. За производјац машине за инзењеринг глобуса, доћи ће до закључка о начину коришћења услуга за покретање продаје. Отвориће се нови профитни модел пост-тржишта који ће сагледати огромну шансу тржишта путем цлоуд цомпутинга и телекомуникационог система контроле информација у произвођачу, дистрибутеру и добављачу.