Dom > Новости > Sadržaj
Развој тржишта Мицро Цране у наредних пет година
- May 11, 2011 -

Микро дизалице обично се односе на опрему за подизање тежине мање од 6 тона и лако се транспортују и користе, као што су мали кранови итд. У Европској унији, Сједињеним Државама и другим развијеним тржиштима, примена микро-дизалица била је веома опсежна, док је у Кини, промоција апликација микро дизалица тек почела да се формира.

 

Микро дизалице су погодне за разне операције дизања и утовара и истовара у зградама, као што су уградња стакла у затвореном простору, подизање унутрашњих зидних панела или транспорт различитих малих и средњих терета. У одређеној мјери, микро-дизалице могу се надокнадити ограничења примјене машина за дизање, што је главни разлог да стручњаци у индустрији буду врло оптимисти у погледу тржишне перспективе дизалица.

 

Наравно, нискобуџетни трошкови микро дизалице, без инвестиционог ризика и других карактеристика, такође су важни разлози за прихватање тржишта и корисника. Заправо, уз убрзање урбанизације, изградња транспорта железничке мреже до покретања и имплементације националне стратегије и пројекта инжењери, стручњаци сматрају да би тржиште мини крана могло бити велики развој у наредних пет година.


The micro crane market may be large-scale development in the next five years.jpg