Dom > Новости > Sadržaj
Како спријечити дијелове крана од руже?
- Jun 17, 2012 -

Како спријечити дијелове кровних дијелова и дијелове еот крана од рђе? Сада проверите резервне дијелове резервних дијелова резервних дијелова дизалице. Превенција рђе за резервне делове дизалице дизалице или еот крана, која је дуго затворена, веома је неопходна и важна. За резервне делове дизалице, како треба да буду дуготрајно против рђе?


How to Prevent Overhead Crane Parts from Rust.jpg


Следеће мере су за вашу референцу :

■ Када опрема за еот кран за одржавање заустављања мора да проверите површину целокупне опреме са еот крана, најбоље је осигурати да сва места целог дизалице имају покривени површински слој.


■ Током процеса прегледа крана, ако се на конструкцији дизалица дизајнирају оштећења на филму, оштећена места треба очистити и премазати у боју против рђе. Заштитите га на киши или снијегу, метална површина неће због временских проблема и бити изложена корозији.


■ У процесу против рђе, не занемарујте активности дизалица, ово је веома важно. За ове резервне делове кровне дизалице можете користити -10 или -20 дизелских четкица, не само да лако уклањају опрему о корозији материјала, већ такође могу учинити да метална површина ствара слој уљног филма. Да се одупре ниском температурном ефекту.


■ Поред чишћења и подмазивања дизела, али и превученог слојем мазивног уља. Најбољи избор масти на бази калцијума или литијумске базе, јер имају веома добру улогу да одржавају перформансе свих аспеката механичке опреме, а када се поново користе, ова уља ће бити боље уклоњена.