Dom > Новости > Sadržaj
Који су трендови у технологији крана?
- Apr 24, 2012 -

Дизалица, као специјална опрема која се користи у руковању материјалима, широко се користи у савременој производњи предузећа и игра све важнију улогу. Кретање развоја кранске технологије не огледа се само у ширењу обима употребе, с друге стране, захтеви самог крана ће бити већи.


Са растућом скалом производње предузећа, степен аутоматизације и обавештајних података је додатно побољшан, а улога дизалица у производњи предузећа ће бити очигледнија. Истовремено, кран у перформансама континуираног развоја, како би се задовољиле потребе потреба за подизањем, стално побољшавају. Савремена дизајн и производна способност дизалице се континуирано побољшава. ако желимо да освојимо међународно такмичење, морамо побољшати технологију дизалице. Затим пратите ме да видим шта је тренд развоја технологије дизалице:


1. велика, професионална и брза


Са континуираним развојем социјалне економије, скала индустријске производње се даље шири, удио трошкова руковања материјалима и трошкова уклањања у производњи предузећа је све више и више, па је кориштењем дизалица за смањење трошкова постао тренд. Коришћењем велике дизалице, може се носити са великим оптерећењима и истоварима. Усвајањем велике брзине и специјализације, поузданост може бити стабилнија и радна ефикасност се може побољшати у одговарајућем радном окружењу.


2. модулација, комбинација и стандардизација производа


Кран се развија према модуларизацији и стандардизацији како би се заменио читав дизајн машине. Модуларни дизајн може дизајнирати и израдити неке компоненте и дијелове са истим функцијама на дизалици према процесу стандардних модула, тако да произведени производи могу производити различите врсте и спецификације дизалица комбиновањем модула.

У међувремену, према принципу рада дизалице, степен генерализације производа се може побољшати, производни процес се може поједноставити, а трошкови производње могу бити смањени. Корисник такође може да изврши одржавање.


What are the trends in crane technology.jpg