Dom > Новости > Sadržaj
Пет тренда будућих камиона за високе класе
- May 23, 2018 -

Са развојем светске економије и локалним разликама постоје различити захтеви за возила високог висине. Да би задовољили различите потребе купаца из свих аспеката, у будућности постоји пет трендова у развоју камиона високих висина.


Five trends of future high-altitude trucks.jpg


1. Гиант


Са сталним побољшањем урбанизације у Кини, број урбаних зграда у Кини драматично је порастао, а висина зграда је такође континуирано повећана. Ово је створило потражњу за ваздушним возилима на високим висинама. Због тога, у циљу задовољавања потреба домаћег тржишта и људи, обавезан је да ојача дизајн и производњу ваздушних возила великих надморских висина.


2. Лагане


Самопоштовање система нагињања ваздушних нагиба директно утиче на амплитуду рада и стабилност радне платформе за ваздух. Уз детаљну студију система рампе, људи већ имају одређено разумевање оптимизације структуре бума. То чини структуру и попречни пресек буме разумљивије у дизајнирању и производњи стријеле тако да се тежина громобрана може смањити.


Структура руке угљеничних влакана смањује тежину гума за 40%, што не само да у великој мјери смањује тежину гума, већ и повећава вијек трајања громобрана, што указује на то да ће појављивање нових материјала неизбежно довести до лакшег оптерећења систем камиона високог висине. реформа.


3. Вишенамјенски


Тренутно су, поред ваздушне опреме високе висине, возила високог нивоа обично опремљена противпожарним пумпама, противпожарним резервоарима за воду и осталом опремом за гашење пожара. Истовремено, неки уређаји за уклањање високих висина, као што су врећице за бекство великих висина, такође могу бити распоређени како би се постигао спашавање на високим висинама. Укратко, будућност Возило високе висине биће мултифункционално оперативно возило високих перформанси.


4.Сериализација


Серијализација је несумњиво важан тренд развоја ваздушних возила. Ово је из перспективе корпоративних антикризних способности. Са перспективе широм света, многе познате компаније за грађевинске машине, као што је америчка Терек Цорпоратион, постепено су реализовале серијску производњу производа и формирале производе различитих спецификација. . Због ограниченог животног циклуса једног производа, његова способност да се одупре ризику је ниска. Серијализација производа може ефикасно смањити циклус развоја производа. Као резултат тога, домаћа ваздушна возила ће се развијати у серији.


5. Интелигентно


Са континуираним развојем контролне технологије возила на високом нивоу постепено су се појављивале интелигентне функције као што су аутоматско нивелисање, визуелни рад, интелигентни и сигурни рад, бежични даљински управљач и даљински надзор.