Dom > Новости > Sadržaj
ГБ / Т 28264-2017 Представљање система управљања мониторингом безбедности машина одржано је у Далиану
- Jul 21, 2018 -

Други састанак са јавношћу ГБ / Т 28264-2017 "Систем за праћење сигурности и управљање краном" одржан је у Далиану, спонзорисан од стране Националног техничког комитета за стандардизацију подизних стројева.


Састанку је председавао генерални секретар Жао Чунхуи из Националног техничког одбора за стандардизацију машина за кран. Деан Гао Схунде из Далиан Универзитета за технологију поздравио је говор на састанку. У презентацији су учествовали Иуе Вениу, помоћник генералног директора Пекинга за дизајн и истраживање института за кранске стројеве и Иуан Фангдинг, виши инжењер Националног центра за надзор и инспекцију квалитета лифтова и транспортних машина. Заменик генералног директора Гао Веимин из компаније Мицро Тецхнологи Цо., Лтд. представио је примере примене и искуство система за праћење сигурности и управљања великим кранским инсталацијама.

Саопштење за јавност система за праћење и управљање безбедношћу за подизање машина

ГБ / Т 286264-2017 "Израда сигурносних система за надзор и управљање дизалицама" одговорна је за израду нацрта. Помоћник генералног директора Пекингског дизалице за дизајн и истраживање дизајна и истраживања компаније Иуе Вензхао преузео је позорницу да разради разлику између стандардних захтјева и нових и старих стандарда.

Планер за надзор и управљање системом

Иуан Фанг Динг, виши инжињер националне контроле квалитета и инспекцијски центар за машине за дизање и транспорт, уводе проблеме којима је потребна пажња у систему за праћење и управљање системом за испитивање типа.

Виши инжињер националне контроле квалитета и инспекцијски центар за машине за дизање и транспорт

Гао Иумин, заменик генералног директора компаније Мицро Тецхнологи Цо., представио је типичне примере примене и искуства система инсталације и праћења великих дизалица.

Заменик генералног директора компаније Мицро Тецхнологи Цо., Лтд.