Dom > Новости > Sadržaj
Хенан Иунтиан инсистира на иновацијама и убрзава трансформацију и развој
- Jun 09, 2018 -

Последњих година, Хенан Иунтиан је активно реаговао на све оштрије тржишну конкуренцију и брзе технолошке промене, те је темељно применио дух "Хенанске платформе за акцију" из 2025. године и других докумената и постигао изванредна достигнућа у технолошким иновацијама, технолошким побољшање и трансформацију и надоградњу. Он поставља темеље за свеобухватну надоградњу надлежности, надоградњу у индустрији, надоградњу производа, надоградњу тржишта и одрживи корпоративни развој.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113024.jpg


Инфраструктура и опрема високе прецизности су основа за иновације


Године 2017. Хенан Иунтиан је инвестирао 200 милиона јуана у инфраструктуру и опрему високе прецизности, укључујући готово 100 милиона јуана у индустријским роботима.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113034.jpg


1. Предузеће је обновило подручје постројења за производњу једног снопа у фазама, оптимизовало распоред и начине рада јединице снопа бунара и побољшало ефикасност возила. Такође је завршена и друга фаза трансформације радионице 513, пресељење библиотеке профила, преобликовање обрађене радионице.


2. 2017. компанија је увео укупно 58 комплета софистициране опреме са укупном улагом од 130 милиона јуана. Компанија је представила неколико серија роботских производних линија за заваривање, које су коришћене за обраду електричних дизалица спортских аутомобила, поклопаца колутова и заваривања једносмерне и двоструке снопове и уведене су европске радне станице за заваривање крајњег снопа, намењене за свеобухватно побољшати ефикасност производње производа и квалитет производа.


Трансформација и развој, Интелигентна производња


Компанија је самостално развила систем дигиталних контрола дизајна који може даљински да прати кран у реалном времену и користи модул Интернет оф Тхингс за обављање квара у реалном времену на АПП-овима и рачунарима мобилних телефона.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113038.jpg


11. фебруара 2018. Хенан Иунтиан и Сиеменс су званично потписали споразум о стратешком сурадњи. Компанија Сиеменс ће обезбедити руднике Хенан са најсавременијим аутоматизацијским и погонским производима, и пружати одговарајућу техничку подршку, обуку за производе и апликације, консултације и услуге након продаје.


У будућности ћемо имплементирати европску технологију дизајна дизалица дизајна са Сиеменсом, дигитално побољшати производњу дизалица, изградити фабрику дигиталних дизалица светске класе, промовисати промоцију и популаризацију кранских производа и промовирати кранске производе компаније на постићи ниво светске класе.


Реформе се не заустављају и иновације не заустављају. Хенан Иунтиан ће даље имплементирати развојну стратегију засновану на иновацијама, "фокусирати се на потребе и изазове купаца, наставити са иновацијама, пружати конкурентна решења за кранове и услуге, створити максималну вриједност за купце" и заједнички промовирати надоградњу "интернет + паметне производње" и трансформација Истраживање и стварање конкурентске ланац ланца вриједности кранске индустрије, покретање технолошког напретка и индустријске надоградње кинеске кранске индустрије.