Dom > Новости > Sadržaj
Ствари које треба обратити пажњу приликом инсталације електричног ланца
- Aug 04, 2018 -

201631884622479.jpg

Перформансе дизалице за електрични ланац су добре, поузданост је велика, а ниска стопа неуспеха је важан разлог за већину људи да то одаберу. Високе перформансе могу осигурати ефикасност и сигурност дизалице електричног ланца у раду, али прије прве употребе електричног дизалице ланаца, постоји пуно разлога за кораке инсталације којима је потребна ваша пажња.

Прво, прво треба уградити ланац електричног дизалице да прво поставите ланац.

Друго, прикључите кабл за напајање.

При повезивању кабла за напајање, претходно је потребно искључити напајање. Истовремено, жица за земљу треба да буде добро уземљена, у супротном оператер може осетити електрични удар када додирује дизалицу или било који део ланца.

Треће, за подмазивање носача ланца електричног ланца
Степен подмазивања ланца је важан фактор који утиче на век трајања теретног ланца. Подмазати ланац оптерећења благовремено и ефикасно како бисте осигурали ефикасан век трајања ланца.


Четврто, проверите распоред ланца

За електричне дизалице са вишенамјенским ланцима, водите рачуна да доњи оквир не буде окренут. Ако је окрените, вратите га у своје нормално стање и проверите да ли су спојеви лемљеника ланца поравнати. Никада не стављајте оптерећење на дизалицу са навојем.


На крају, проверите радни напон
Пошто се електрична ланчана дизалица испоручује из фабрике са назначеним корисничким напоном или вишим напоном (само за двоструки напон), као што је 230 / 460В, провјерите ожичење и потврдите да је напон напајања испуњен. Уколико то није случај, погледајте упутства да бисте је исправили како бисте задовољили потребне услове за радни напон.


Савети: Инсталирајте електрични дизалица. Ако се ради под неправилним напоном, може доћи до озбиљног оштећења електричног дизалице. Да би се то спречило, мора се осигурати да ожичење испуњава захтјеве потребног напајања.