Dom > Новости > Sadržaj
Хенан Иунтиан "Фрагрант Леавес Поздравља Фестивал Змаја Брод"
- Jun 11, 2018 -

Још је неколико дана прије Змајског брода. Фестивал Змајског брода Зонгзи Хенан Иунтиан је дуго откупио. Као менаџери пословног предузећа компаније, они су и даље заузети. Компанија дубоко разуме њихову посвећеност и преданост. На зору сезоне празника, Фестивал Змајских чамаца Зонгзи је рано испоручен у руке и изразио им најдуже жеље за компанијом.


Henan Yuntian The Fragrant Leaves Greet The Dragon Boat Festival.jpg


Као првокласни тим Хенана Иунтиана, радили су напорно дан и ноћ. Они који производе Хенан Иунтиан могу се ширити широм земље и бити познати широм свијета. Осим додјеле грантова "Тхрее Суммерс" и користи за топлотну енергију, компанија је такођер изразила захвалност свом напорном раду. Мање кнедле нису само слатка храна, већ више као мрежа праве осећања. Ставите све заједно чврсто.


Током летње сезоне, време је било врело и пољопривредници пшенице су били заузети. Међутим, сваки производни тим у Хенан Иунтиан не усуђује да смањи производњу. Стопа присутности сваког тима у основи може постићи пуну услугу. За топло време, логистички одјел већ је припремљен за хлађење топлоте, а снабдевање бијелог шећера и воде са зеленим пасуљом се стално примењује на производну линију како би се обезбедило физичко здравље радника фронталне линије.


У врућем љету наша страст за превазилажење потешкоћа стално расте. Верујемо да ће сви запослени, укључујући пословне менаџере, ићи руку под руку како би се осигурало да ће бити у могућности да заврше свеукупне циљеве борбе против врућине, наглашавајући сигурност, хватање квалитета и осигурање напретка.