Dom > Новости > Sadržaj
Под новим нормама, које нове методе су потребне за трансформацију кинеских грађевинских машина?
- Jun 12, 2018 -

Under the new normal, what new methods are needed for the transformation of China's construction machinery.jpg


"Нова норма" кинеске привреде укључује неколико аспеката. Прво, удео производње у новој нормали бит ће смањен у будућности, а проценат услужне индустрије значајно ће се повећати. Друго, потрошња ће стимулирати раст потражње. Треће, технолошки напредак и иновације Постао је кључ успеха; Четврто, у последњих неколико година, улагање Кине у БДП је чинило 40% до 50%, далеко више од развијених земаља од 15% до 20%. Ако се удео инвестиција смањи испод 30%, укупна потражња за грађевинском машинеријом ће се додатно опадати.


У протеклих неколико година, изградња кинеских грађевинских машина и опреме је озбиљно недоступна, а вријеме је само око 30% вршног периода. Са глобалне перспективе, ситуација у индустрији је веома озбиљна. У будућности, многе компаније могу бити елиминисане или елиминисане аутоматски.


Како се Кина индустрија грађевинске механизације мора прилагодити тренутној економској ситуацији? Предузећа морају прво унапредити своје технолошке иновацијске могућности и квалитет производа. Његов квалитет се не односи само на квалитет производа "три гаранције", већ укључује и вриједност коришћене машине. Друго, потребно је повећати утицај бренда. Свака бренд ће одговарати различитим купцима. Стабилност клијента је индекс стабилности компаније.


Данас трансформација индустријских компанија може се подијелити у три категорије: Прво, пословна трансформација. Ово укључује прелазке у индустрију, продужење ланца индустрије, напредак интеграције од једноставних произвођача до производње и услуга, као и обнављање пословних модела у комбинацији са електронском трговином. Друго, тржишна трансформација. Интернационализоване активности укључују унапређење конкурентности грађевинске механизације на глобалном тржишту. Треће, трансформација управљања. Побољшати конотацију сопственог бренда, управљање и контролу интернационализованог пословања. Како компаније у грађевинарству морају превладати тешкоће и пронаћи начин за излаз? Неопходно је користити стратегије за вођење развоја читавог предузећа; планирање производа је стварно језгро; а постмаркет постаје тачка раста.


Основна конкурентност предузећа је кључ за његов одржив и стабилан развој. Њен садржај укључује четири аспекта: Прво, јача своју способност да води или створи тржишта. Неопходно је стално развијати нове производе и водити купце да користе нову опрему како би имали моћ цена за производе. Друга је побољшање оригиналних иновационих способности и дизајнирање персонализованих и прилагођених производа. Трећа је способност интеграције ресурсног система да ефикасно и брзо интегрира ланац снабдевања компаније. Четврто, цео животни циклус и свеобухватне сервисне могућности. Предпродаја, продаја и попродајни циклус компаније морају покренути иницијативу за пружање услуга клијентима. Купци морају размишљати о сервисним компанијама на које не могу да се сети.