Dom > Новости > Sadržaj
Пажња би требало платити у ремонту крана
- Apr 25, 2012 -

Машине за подизање се користе за подизање, транспорт, утовар и истовар и инсталирање објеката. то не само да доврши посао транспорта робе који човјек не може довршити, смањити физички рад физичког рада, већ такође може побољшати радну ефикасност. То се широко користи у свим областима живота.


Машине за дизање обично се састоје од четири дела: радног механизма, металне конструкције, електране и система управљања. Додатна опрема за подизање су најважнија подешавања у дизалици, свака механичка опрема може представљати неке проблеме након употребе у одређеном временском периоду због опреме проблеме са квалитетом или неки други проблеми. Наравно, кран није изузетан. Кран је састављен од разних додатака за подизање, чиме се повећава вероватноћа напада. За безбедно коришћење дизалица, редовно проверавамо ремонт крана како бисмо избегли несреће.


Које мере предострожности треба да обратимо пажњу када утврдимо да ли је потребно поправити кран?


1. осигурати личну сигурност


Током ремонта треба обратити пажњу на елиминацију потенцијалних опасности од сигурности, као што је подешавање празнине између подешавања кочница опреме за подизање, замјене носених спојница или фрикционих плоча како би се сједишта у контролној просторији успјешно прилагодила нагоре и надоле. прибор за подизање треба да буде опремљен одговарајућим просторима и заштитним просторима око крана или додатака за дизање приликом провере опасних тестова на машини.


2. да урадите добар посао праћења услуга након ремонта


Требало би да се успоставе датотеке за одржавање машинских машина, а странка поправке треба да обезбеди да инжењеринг машина после поправке може да достигне одређене перформансе и користи стање у одређеном временском периоду. У овом периоду ако постоји општи недостатак који се може померати кроз подешавање, њиме треба поступати од стране странке која користи. Ако дође до већих промена као што су оштећења делова, озбиљна цурења уља, цурење воде, цурење плина и цурење електричне енергије које је неопходно за отварање главних делова за поправку, треба послати на поправку како би се проверила заједно и поправила на вријеме како би се смањио време рада, учинити машину у добром стању што пре. Штавише, не обраћајте пажњу на сваки детаљ приликом ремонта, резултати ремонта зависе од детаља. Обратите пажњу на сваки детаљ.


Attentions should be paid in the overhaul of crane.jpg