Dom > Новости > Sadržaj
Поларизација у развоју гране крана
- Oct 09, 2011 -

У процесу модерне производње и изградње, портални кран је постао неопходна опрема. Не само да ефикасно смањује радну снагу, већ и побољшава ефикасност производње, убрзава темпо друштвене изградње. Полугантни кран, као главни заступник електричног једнослојног дизалица, има много карактеристика последњих година, као што је развој поларизације. Хајде да га ближе погледамо.


Такозвана поларизација се односи на феномен који се истовремено развијају и развијају у два аспекта велике и миниатуризације. Последњих година, укупан развој кинеских грађевинских машина је релативно брз. Посебно је истакнут развој кинеске кранске индустрије у великом обиму. На изложби БМВ Схангхаи у 2012. години, Зоомлион је приказао највећи тонажни кран на свијету, који је такођер поставио три свјетске рекорде: први у подизном капацитету, први у дужини бума и први у носивости. И друга два кинеска грађевинска машинерија Ксу гонг и Сани такође су покренули кран гусјеничар са капацитетом за подизање више од 3000 тона.


Наша грађевинска механизација је веома атрактивна у смислу великих дизалица. Тренд миниатуризације се више рефлектује у бренду иностраног крана. Неке компаније су такође представиле "мини" дизалице за дизање моста, које комбинују путне капацитете са посебном технологијом телескопске буке како би их олакшале употребе.


Polarization in gantry crane development.jpg