Dom > Новости > Sadržaj
Развој е-трговине у грађевинској индустрији је тренд
- Mar 06, 2016 -

"У наредних пет или десет година, термин е-трговине ће нестати јер су све компаније компаније за електронску трговину", рекао је Ксиаоми предсједник и извршни директор. За грађевинску машинску индустрију, електронска трговина је још увек у повоју. Добра вест је да је свест о "струјном послу" у индустрији грађевинске механизације већ прошла кроз период просветљења и значајно је побољшана.


У "новом, нормалном" економском окружењу, промјене у националном економском окружењу довеле су до помирења развоја индустрије грађевинске механизације, а златна деценија више није. У комбинацији са све већим обимом машина и опреме на тржишту, компаније грађевинске механизације морају пронаћи нове начине за преживљавање у жестој конкуренцији на тржишту. Е-трговина је без сумње отворила нови продор за развој индустрије грађевинске механизације.


У посљедње двије године, компаније грађевинске механизације су биле изложене честим електричним шоковима: Сани Гроуп је интегрисао групни маркетинг систем са ДМС агенцијским системом како би добио најразличитије информације о потрошачима и ресурсе. Такође придаје велики значај пројектима промоције брендова, као што су индустријски медији и само-медији, и сваке године примају чак 10.000 испитивања клијената из онлајн канала; КСЦМГ ради са компанијама за електронску трговину ради отварања прекограничне е-трговине и продаје у више од 190 земаља широм света; Зоомлион поставља сопствену сервисну платформу е-трговине ... Све више компанија у грађевинарству постепено је започело процес е-трговине и почело се кретати напред.


Development of e-commerce in construction machinery industry is a trend.jpg