Dom > Знање > Sadržaj
Шта је са скидањем луке у кишним данима?
- Oct 17, 2013 -

У процесу савремене индустријске градње, популарна је реализација механизације, свака производна прилика има одговарајућу механичку опрему, порт кран се посебно користи за транспорт луке, као што је металуршки кран дизајниран за металуршку индустрију. Иако је пажљиво дизајниран, али у процесу примене, порт кран се сусреће са неочекиваним околностима, као што је лако дизање крова у кишним данима који утичу на рад. Да ли постоји било какво ефикасно решење за овај проблем?


What about the skid of the port crane in rainy days.jpg


Порт кран се углавном користи на отвореном, тако да је лако кретање у кишним данима како би се избегле тешкоће у раду са уређајем или безбедносне несреће узроковане овим, пре свега, можемо користити противотпорни ланац да поправимо гуму која лако се клизи како би се повећало трење између пнеуматика и тла како би се смањиле шансе за клизање.


Да би био на сигурној страни, кран је боље спречио коришћење у кишним данима и довршио мере против кише. Чак и ако се крагна врати на рад, оператер треба да очисти кишу, одржава кран у најбољем радном стању, како би се обезбедио сигуран и стабилан завршетак задатка за подизање.