Dom > Знање > Sadržaj
Циљеви и функције одржавања дизалица
- Apr 21, 2012 -

Када се крана користи, покретни делови ће се неизбежно носити, слободни спојеви, уљане трансформације, оштећене металне структуре, а затим изазвати смањење функције вештине крана, економске функције и сигурносне функције. Због тога, како би се спречила и уклонила сакривена опасност, како би се осигурало да је кран често у изванредном стању, кран треба одржавати и одржавати пре него што хабање дијелова крана достигне ниво који утиче на квар крана. Да ли добар посао у одржавању дизалица може да игра следећу улогу:


1, како би се осигурало да дизалица често има изванредне вјештине, учинити сваку организацију радити нормално и поуздано, побољшати стопу интензитета и стопу искоришћења.


2, како би се осигурало да дизалица има изузетну функцију кориштења, ојачати одржавање конструкције, спречити ненормалне вибрације због механичких и електричних фактора, задовољавати нормалне захтјеве крана;


3, како би се осигурала безбедна употреба дизалице;


4, у складу са одговарајућим стандардима заштите животне средине државе и делом правила;


5, разумно и ефикасно продужење радног века крана. Ефективно продужите интервал поправке крана или организације, укључујући и ремонтни период, а затим продужите животни век крана помоћу одржавања дизалице.


blob.png