Dom > Знање > Sadržaj
Свакодневни захтеви за рад европског дизалице
- Mar 21, 2013 -

Уз убрзање темпа националне модернизације и побољшања индустријског нивоа, руковање материјалима игра важну улогу у производњи и раду предузећа и развоју националне економије. Примена крана на тржишту не само да побољшава производну ефикасност за предузећа, већ и значајно побољшава економске користи предузећа, а додатно унапређује развој националне економије. Дизалица дизалица у европском стилу као лидер у индустрији дизања створила је високу вриједност за производњу предузећа. Дакле, који су захтеви за рад европског дизалице у свакодневном раду?


1, европски дизалица за дизање не може користити ограничавајући уређај у функцији брзог паркирања.


2, када дође до неуспјеха у раду европског дизалице, оператер треба одмах да се заустави и прекине напајање за преглед, провјери узрок неуспјеха и бави се правовременим. Машине које не реше проблем неће се производити.


3, У случају нестанка струје одједном приликом рада европског крана за дизање, оператер у овом тренутку мора да испразни све управљачке ручке. Ставите робу на земљу или нећете моћи да напустите радно место.


4, када је европска дизалица дизалица завршила са радом, европска дизалица за дизање треба поставити на одређено место, враћати даљински управљач, притиснути прекидач итд. Подигнити куку европског дизалице за дизање у горњу граничну позицију и затворити укупно напајање.


5, када користите европски кран за дизање, неопходно је детаљно евидентирати његов рад.


Daily operation requirements of European hoist crane.jpg