Dom > Знање > Sadržaj
Разлика између традиционалног дизалице и европског стандардног дизалице
- Apr 23, 2012 -

Корисници који су користили домаће традиционалне дизалице и европске дизалице могу утврдити да су мотори различитих механизама европских дизалица са истим тонажом и распоном мање моћни од оних код традиционалних мостних дизалица. Иако је европска струја мала, то не утиче на рад. Да ли је традиционални избор мотора за кранове неразуман, да ли постоји губитак снаге? Ако покушате да ставите снагу традиционалне дизалице у складу са европском конфигурацијом снаге, мотор се може разбити и чак бити спаљен. , у чему је разлог, постоји ли тајни рецепт за дизајн европског стила?

  У ствари, људи који имају мало знања о физици знају да је снага производ силе и брзине. У овом тренутку, да ли су европски кранови или традиционални дизалице исти. Али има много утицајних   Фактори   у израчунавању снаге, као што су ефикасност механизма преноса, спољни отпор итд. Механизам с традиционалним дизалицама у основи је састављен од мотора, спојнице, мењача, смањује се брзина кочења, а онда је сила преноси се на бубањ или точак постављен преко спојнице и слично. Траса преноса је   Врло дугачак, чак и отворен преносни пренос се понекад појављује, што је обавезно да има велики део губитка снаге. Зато морамо изабрати   тхе   велику снагу мотора.

За разлику од тога, европски кран, сваки механизам је високо интегрисан, помоћу механизма "три-у-једном", директно изоставити спојницу, вратило за пренос и друге дијелове преноса . Чак и повезивање са делом точкова усваја форму директног погона, нема резервних делова, ефикасност преноса је значајно побољшана, природни избор електромотора може бити мањи . Поред високе ефикасности преноса, тежина самог европског дизалице је много мања од традиционалног дизалице. Европејски   стил кран елиминише много   горе поменути делови за пренос и користи материјале са бољим перформансама   да направе кључне компоненте, тако да се запремина и тежина сваког механизма значајно смањују, а терет читаве машине је смањен. Главни стресни чланак може наравно такође смањити попречни пресек и смањити тежину. Према основној формули моћи која је поменута горе, сила је мала, снага је природно мала.

The difference between traditional crane and European standard crane.jpg