Dom > Знање > Sadržaj
Шта може довести до нестабилности електричног дизања ланца?
- Nov 19, 2013 -

Каква је нестабилност електричног дизања ланаца? Нестабилност електричног дизања ланаца је у процесу дјеловања, кукица и роба нису пратили прописану руту, то се назива нестабилност.

Многи фактори могу узроковати нестабилност електричног дизања ланаца, као што су:


(1) слаба видљивост, као што је у простору није светао или домаћи задатак ноћу, јер не може пажљиво пратити рад куке, тако да ће бити нестабилност електричног дизања ланца.


(2) вјетар је велики, у неким ветровитим временским приликама, електрични дизалица са ланцем када се расту или падају кукови и роба ће се кретати. Ово је такође један од разлога који доводи до нестабилности електричне дизалице. Овај проблем се не јавља у затвореном простору.


(3) груба контрола, манипулација у случају нужде у случају нужде електричног дизалице и прекидач у случају нужде. Ово је један од разлога нестабилности електричних дизалица.


(4) оптерећење је превелико или нестандардни производи. Ланчани електрични дизалица подиже робу превише тешка, или сам производ није електрична дизалица циљане ланце. Сама стабилност је проблематична.


Постоји много разлога за нестабилност електричног дизања ланаца, како би се осигурала сигурност у будућности, може предузети неке мере за спречавање нестабилности електричног дизања ланаца.


What can cause chain electric.jpg