Dom > Знање > Sadržaj
Која је употреба дизалице за грејање?
- Oct 22, 2013 -

Електрични кран за кукуруз је једна врста кранске грабе која се зове и активни кран. То је обичан кран кран. Веома је интересантно, такође веома широко коришћено.

Може се користити за ношење различитих предмета као што су утовар разних расутих терета, трупаца, минерала, угља, пешчара, земље и камена у лукама, доковима, постолама, рудницима, двориштима и тако даље.


What is the use of electric grab crane.jpg


Главна функција тог кранског кранског кашика је да аутоматски преузме објекат јер је машина за аутоматско узимање. дејства гребања и пражњења крана са кровним поклопцем контролише вожња возача без истовара са помоћним особљем, тако да се избјегава тежак рад радника, додатно се смањује радно вријеме, а ефикасност улагања и истовара је у великој мјери побољшано. Не само то, већ и сигурност производње је побољшана.

Иначе, када се ради са електраним краном, потребно је стандардизовати процедуре рада, према спецификацији крана да ради, иначе може довести до озбиљних последица! Последњих година, многи грађевински пројекти су концентрисани у граду, заједно са градом простор је уски. Кран се постепено развија према мини типу како би се прилагодио развоју времена. Извештава се да је Јапан направио прву платформу на свету која је преплавила мини платформу пре 10 година. Са континуираним развојем друштва, нагнут бум означен је као мини кран. Постепено је ова нова идеја проширена на дематиак, като групу и друге велике тоне дизалице.

Осим тога, јапанска компанија Коматсу развила је и нагибни ланац лв80 (8т) и лв 100 - 1 (10т) кран у 90 с. Истовремено су 1993. и 1997. године произведени Лт 300 (4,9 т) и ЛТ 500 (12 т) "мини" дизалице. Ове две дизалице усвојиле су потпуно аутоматизовану технологију која може лако прелазити значајне препреке.