Dom > Знање > Sadržaj
Карактеристике контејнерских кранова дизалице шина
- Nov 21, 2014 -

Контејнерски кранови са контејнерским контејнерима се углавном користе за утовар, истовар, руковање и слагање контејнера у транзиту са контејнерским превозом и великим спремиштима контејнера. Контејнерски кранови постављени на шинама се састоје од главних скида, крутих и флексибилних врата ногу, тркачких кола, механизама за дизање, управљачких механизама за колица, електричних система и радних кабина. Контејнерски кранови са контејнерима на шинама имају следеће карактеристике:


1 Брзина подизања је нижа и брзина колица је већа. Према захтевима дворишта за контејнере, висина подизања носача контејнерског контејнерског контејнера се одређује слагањем три до четири или слагањем од четири до пет. Пошто висина дизања није висока, брзина подизања је сасвим мала. Међутим, двориште контејнера обично има дугачку дужину у правцу трчања. Да би се постигла одређена продуктивност, брзина великог возила је висока.


2 Брзина вожње колица се може одредити у складу са распоном моста и растојањем на оба краја. Када су дужине распона и конзоле мале, брзина вожње колица и захтеви за продуктивношћу су релативно мање пожељни. Када је распон велики и дужина конзоле је такође велика, брзина вожње колица се може повећати у складу са захтевима за продуктивност.


3 Када распон прелази 40м, током брзог рада колица, доћи ће до промјене због различитих радних отпорности на два врата ногу. У ту сврху обезбеђен је синхронизациони уређај који одржава синхронизацију брзина вожње обе стране управљачког механизма кроз електрични управљачки систем.


4 У циљу испуњавања већих захтјева, систем управљања електричним погоном користи систем за контролу погонског погона тхиристор ДЦ или АЦ брзина ради постизања бољих брзина и контроле. Електрични систем управљања такође може користити конвенционалну контролу брзине вретеног струјног тока или регулацију брзине регулације брзине регулације брзине АЦ стационара. За електрични управљачки систем брзог покретног возила, тиристорски ДЦ и АЦ систем за контролу брзине са електричном кочницом или регулацијом напона на статорском АЦ и систему за контролу брзине обично се користе да би се избегло коришћење конвенционалног система електричног погона када возило је паркирано. Кочиона кочница, како не би имала велики утицај на машину.


rail-mounted-container-gantry-crane27411864818.jpg