Dom > Знање > Sadržaj
Кран кран
- Aug 20, 2014 -

Дизалица дизалице је мала и средња опрема за дизање, која је развијена последњих година. Он је сигуран и поуздан и има јединствену структуру. Карактеристике кранске дизалице су висока ефикасност, уштеда енергије, уштеда времена, штедња радне снаге, флексибилност итд. Може се слободно управљати у тродимензионалном простору. У случају интензивног транспорта, показује супериорност над осталом конвенционалном опремом за подизање терета. Дакле, широко се користи на различитим местима у различитим индустријама.


Радна снага дизалице је лагана, а дизалица се састоји од усправног стуба, уређаја за покретање покретне руке и електричне дизалице. Покретни кран је шупља челична конструкција са малом тежином, великим распоном, великом тежином подизања и економичном издржљивошћу. Кранске дизалице могу се подијелити на сљедеће типове;


1, подножје крана


Капацитет подизања подизне дизалице је 125Кг-5000Кг. Са предностима нове структуре, разумним, једноставним, једноставним радом, флексибилном ротацијом и великим радним простором, то је енергетска и ефикасна опрема за подизање материјала која се широко примењује на производну линију, линију за монтажу, горњи и доњи рад и складишта фабрика, рудника и радионица.


floor-mounted-jib-crane16084271167.jpg


2. Кран на зиду


Зидне кранске дизалице се зову и на зидовима. Може се подијелити на: БКС-типа зидне дизалице и БКС-ЈКБК кранске дизалице. Тежина подизања је од 125КГ до 3000КГ. Висина дизања је 3 метра.


wall-mounted-jib-crane15579582383.jpg


3, Валл Травелинг Јиб Цране


Зидови дизалице са стражњом стазом, познати и као зидне вешалице, представљају нову опрему за подизање материјала развијених на основу дизалица са пиластер стубовима. Пешачка стаза машине се поставља на цементни стуб радионице и може се помицати уздужно дуж стазе. Истовремено, електрична дизалица може довршити бочно кретање дуж конзоле и вертикално подизање. Машина је у великој мјери проширила обим рада, ефикасније кориштење биљног простора, кориштење ефикасније. Тежина каросерије је од 1000КГ до 5000КГ, висина се може прилагодити.


wall-traveling-jib-crane17214917930.jpg