Dom > Знање > Sadržaj
Анти-Сваи кран
- Mar 27, 2015 -

Током рада дизалице, због ефекта убрзања и успоравања великих и малих возила, оптерећење ће изгледати као непријатан феномен замаха. Ова врста кретања оптерећења ограничава ефикасност дизалице. Кретање терета такође представља скривену опасност за личну безбедност самог терета, околног терета и особља на лицу места. Оптерећење оптерећења је инхерентан феномен који се јавља када кранови померају материјале. Пошто су људи измишљали кранове, превенција и елиминација кретања терета дизалица је био велики технички изазов на који људи жељно решавају. Напредак у савременој технологији за контролу електричне енергије, посебно примена напредних програмабилних логичких контролора (ПЛЦ) и технологије варијабилне фреквенције брзине, пружају историјску прилику да реше проблем замене терета крана.


anti-sway-crane27478188367.jpg


Електрични систем за контролу кретања који је развио Хенан Веихуа контролише брзину кранова у процесу убрзања и успоравања, што у великој мери елиминише замах терета за више од 95%, са напредном технологијом, практичном поузданошћу и значајним контролним ефектима. Индикатори техничке перформансе контроле анти-свинга достигли су водећи ниво на свету.


Електрични систем за контролу силе може у великој мјери смањити оптерећење дизалице, предности су:


1. Елиминисање времена чекања да би терет зауставио љуљање и побољшао ефикасност коришћења дизалице;

2. Побољшати сигурност рада дизалица и смањити ризик од штете на роби и особљу;

3. Побољшати брзину сигурног рада и додатно побољшати ефикасност употребе дизалице;

4. Обратите крану једноставно за рад, смањите обуку радног особља и смањите интензитет радног особља

5. Повећати сигуран радни простор за дизалице;

6. Продужите век крана.


Кранови са функцијом контроле кретања могу се широко користити у различитим индустријским областима, укључујући: радионице за производњу и прераду машина, радионице за монтажу, постројења за одвоз смећа, челичне млинове, електране, бродоградилишта, градилишта, пруге, контејнерски терминали, металургије и тако даље.