Dom > Знање > Sadržaj
Које су карактеристике КБК флексибилних дизалица?
- Sep 13, 2014 -


1. КБК кран прихвата модуларни дизајн. Све компоненте усваја стандардизоване компоненте и могу се комбиновати у нову дизалицу попут сложеног дрвета. Инсталација је нарочито једноставна. Такође се може поново саставити у складу са променама фабричке изградње или технологије обраде у нови кран.


2. КБК дизалице су екстремно лагане, са мало трења између ременица и шина. Лако се рукују и лако се рукују. Они могу врло брзо транспортовати и руковати тешким, неугодним дијеловима. Систем такође пружа вам дизалице електричних ланаца са прирубницама, опремом за дизање дизалица, електричним управљачким уређајима и помоћним системима како би осигурали дуг радни век.


3. Основно тело је хладно ваљани профил који има три врсте спецификација са високом чврстоћом, добром крутошћу, лаганом тежином како би се осигурала стабилност система. Од испоруке са фиксном тачком до веома прецизне аутоматизоване испоруке са више тачака, могу се слободно комбиновати. Постоје и компоненте суспензије прилагођене врху структуре различитих постројења, које могу спасити простор и површину фабрике, смањити потрошњу енергије, побољшати ефикасност предузећа и имати јаку прилагодљивост.


kbk-crane24369105525.jpg