Dom > Знање > Sadržaj
Портал контејнерски кран од Иунтиан Цране
- Jul 03, 2015 -

Опис производа


Назив производа: Портал контејнерски кран од Иунтиан Цране

Подизна тежина: 5-80т

Изнад жељезнице: 12-40м

Испод шине: 9-16м


Портал контејнерски кран се широко користи у лукама, постројењима и складиштима, што може ефикасно обавити рад оптерећења, истовара и претовара како би убрзао преокрет бродова и возила.


Portal Container Crane From Yuntian Crane.jpg

Предности порта дизалице:


добра изведба, предивна екстеријера, ефикасан рад, компактна структура, уравнотежена вожња, удобан рад, сигуран и поуздан, погодан за одржавање. Порт портални кран се може користити на ограниченом простору у лукама за утовар и истовар терета на бродовима и оставља значајну просторију за пролаз возила, посебно се односи на универзалне портове.

Једнокрмни портални кран:


Портални кран са једним руком се углавном користи у малом и средњем порту за утовар и истовар великог материјала. Лака тежина и мали притисак на точковима имају за циљ смањење улагања и стварање значајних добитака. Усваја амплитуду ракета или амплитуду жичане врпце (блок и тацкле) ради постизања варијабилних амплитуда са оптерећењем, хоризонталним померањем и окретањем или подизањем у било којем степену. Сарадња амплитуда чини кран глатко и ефикасно. Куке и грабе могу бити опремљене са њим.

Четворокаратни комбиновани портални кран:


Овај портални кран је покретни кран са пуним обртним кретањем и четворомаљним краном. Руке и контра-тежина су уравнотежени. Постоје 2 врсте портала: цилиндар и четири извода. Овај портални карн је за дизање контејнера са кукама или зглобовима.

Предности:

дуго оружје, погодно за већи брод, прелепе екстеријере, сигурне и поуздане, издржљиве напредне перформансе, погодне за одржавање. То је најбољи избор за свеобухватне теретне луке.

Ствари које можда желите да знате о нама!


Основана 1988, Иунтиан Гроуп је водећи произвођач крана у Кини. Иунтиан је посвећен истраживању и маркетингу тешких машина. Главни производ обухвата машине за дизање, лучке машине, рударске машине и грађевинске машине итд. Цјелокупна покривеност Иунтиан групације је 3.420.000 квадратних метара са 6.800 запослених.


Иунтиан се придржава научних и технолошких иновација и поседује истраживачку и развојну екипу од 600 људи, 494 патента, ЦНАС лабораторију итд. За кранове, Иунтиан је направио доста продора која укључују систем против превртања, ЦНЦ систем високе прецизности позиционирања, самоподнежни кран за одржавање енергије ветра и тако даље.


У посљедњих неколико година, Иунтиан дизалице су запослене да служе кинеским пројектима Аероспаце Енгинееринг, као што су лансирање свемирских бродова Схензхоу, ракете Лонг Марцх и Тиангонг свемирске лабораторије. Такође можете пронаћи Иунтиан производе из области производње, металургије, нуклеарне енергије, пруге, луке, петрохемијске и вјетроелектране.


Иунтиан производи такође проналазе своја места на глобалним тржиштима и добијају много похвала од 10 земаља попут Америке, Јапана, Русије, Сингапура, Кореје, Тајланда, Малезије, Мексика итд.

Наш успех долази од успјеха купаца

Добродошли у Иунтиан!