Dom > Знање > Sadržaj
КБК софт и светло комбиновани тип кран
- Oct 31, 2016 -

Основни подаци KBK Soft And Light Combined Type Crane.jpg

Модел бр .: КБК

Тип: Беам

Транспортни пакет: Дрвени предмет

Поријекло: Кина


Кратак увод

КБК меки и лагани комбиновани кран са КБК једним снопом, КБК двоструким гредом, КБК монораил дизалицом краном, КБК стацкером, КБК бум краном итд. Већина њих свирају НЛ дизајнерском дизалицом и прилагођавају се широком опсегу.

Карактеристика  

1. Поузданост, висока стабилност
Саставни делови КБК система су сви стандардни модули, овај систем је веома поуздан, тако да гарантујемо производе великим количинама и високом квалитету. Тело системских модула које укључују различите спецификације хладно ваљане секције, јаке, крутости и лагане тежине које гарантују стабилност читавог система. Компоненте прикључака све усвајају поцинчан и изглед изгледају добро.

2. Комплетна стандардизована компонента
КБК систем има свеобухватну библиотеку стандардних компоненти: праву траку, закривљену стазу, прекидаче, управљач, лифтове и сл. Сви имају велику јединствену везу, могу се једноставно повезати као захтев логистике и завршити многе врсте структура реализују различите функције, на пример: користећи турноутове да би постигли орбиту гранања и спајања, помоћу управљача остварују крстићу крила и контролишу улаз и излаз колица.

3. Прилагодљив
КБК систем може успоставити специфичан логистички пројекат у складу са захтјевима сваке фабрике. Овај систем је погодан за скоро све услове и прилике и може се флексибилно налазити у свим радионицама. И трансформација од фиксне тачке до вишеструких тачака високе тачности и аутоматска цевовода са мулти-секцијама би могла бити састављена у складу с тим. На тај начин, поступак као што је складиште, складиште, трансформација и приступ се може завршити у оквиру једне процедуре без помоћи других алата, тако да се најбоље користи унутрашња висина. Систем се може применити и у новој дизајнираној фабрици и на обнови или проширењу старе фабрике.

4. Једноставна инсталација, економичан
Инсталација и отклањање КБК система је врло згодно. Веза између КБК секције и стандардног модула са завртњем може у великој мјери уштедјети простор и подручје фабрике, смањити потрошњу енергије и побољшати ефикасност предузећа.

5. Компактна структура, Лагана тежина, Велики радни простор
КБК систем се углавном користи са ланцем, његова цела структура је компактна, њена ниска структурна тежина, мала тежина, може остварити суспензију дугог распона, радни простор је широк, простор за дизање је велики.



Услови рада КБК флексибилног лаганог композитног дизајна

1.КБК систем који се примјењује на опћу радионицу, магацин и радно мјесто гдје је потребан помјерање робе испод 3,2 т, захтијевану температуру околине је -20 ~ + 60 оЦ.
2. Висина локације инсталације система КБК треба да буде не више од 1500м, уопште рад у затвореном простору. Када КБК флексибилно светло комбинује крану која ради на отвореном простору, у окружењу са корозивним гасом и течном температуром и температуром изван -20 ~ + 60оЦ, треба предузети посебне заштитне мере.

Обим испоруке

Једнострани бешумни кран: разумна инсталациона величина, мала тежина.


У малом распону и малом оптерећењу може се усвојити кран са једном суспензијом, можемо снабдевати КБК-Сингле беам суспензиону кран који носи капацитет од 80кг до 2000кг, која се креће од 3м до 9м.


Двоструки бешумни кран: велика висина дизања, распона и капацитета.


У великом распону и тешким оптерећењима може се усвојити кран са двоструким снопом. Можемо да набавимо КБК-Доубле беам суспензиону дизалицу која носи капацитет од 80кг до 3200кг, која се креће од 4м до 14м.