Dom > Знање > Sadržaj
Разлика између контејнерског контејнера са контејнерским краном и гуменим контејнером од гуме
- May 21, 2015 -

Највећа разлика између дизалица на шинама и кранова дизајнираних у гумама је да се контејнерске дизалице монтирају на железници на фиксним местима. Они имају предности издржљивости и малог одржавања, али њихова мана је лоша покретљивост; док су трошкови одржавања контејнерских дизалица са гуменим контејнером високи, могу се користити са одређеним степеном кретања, флексибилност је већа од оне врсте пруге.


Дизалице са гумама су ротациони дизалице типа типа који користе шасију за гуме за ходање. Састоји се од два дела: горњег и доњег дела. Горњи део аутомобила је опремљен са бумом, механизмом за подизање, луффинг механизмом, противтегом и грамофоном, итд .; доњи дио су дијелови за подршку и ходање. Покретни прстенови се користе за повезивање горњег и доњег возила. Приликом подизања опћенито је неопходно спустити ноге, повећати површину лежаја и изравнати труп како би осигурала стабилност дизалице. Према облику шасије, дизалице пнеуматика подијељене су у два типа: дизалице за дизање и камионске дизалице. Први користи посебну шасију, тело је кратко, а операција се креће флексибилно; његов подизач је уграђен на шасију возила, тело је дуже. Има возачке перформансе камиона и може се брзо пренети самостално или са аутомобилским формацијама


rubber-tire-container-gantry-crane32214238921.jpg


Контејнерски дизалице контејнера на шинама имају углавном следеће карактеристике: нижу брзину подизања и већу брзину вожње тролејбуса; брзина вожње колица се може одредити у складу са распоном моста и растојањем испуста на оба краја; када распон прелази 40м, процес брзог рада колица је велики. Поред тога, због различитих радних отпорности на две ноге врата, доћи ће до офсета. У ту сврху, синхронизациони уређај је подешен да одржава синхронизацију брзина вожње обе стране кроз електрични управљачки систем. Да би се задовољиле потребе за већом употребом, систем за управљање електричним погоном користи систем за контролу погонског погона тхиристор ДЦ или АЦ брзина ради боље контроле брзине и контроле.


rail-mounted-container-gantry-crane27411864818.jpg