Dom > Знање > Sadržaj
Висећи кран за експлозију
- Jun 18, 2015 -

Дизалица са дизалицом за дизалице која се користи за експлозију названа "експлозионом краном", је кран са двоструким носачем са електричним дизалицом као експлозионом електричном дизалицом. У складу је са ЈБ / Т10219-2001 стандардним захтевима "експозионо-снопног снопа" са једноставном структуром, малом величином, малом тежином, једноставном инсталацијом, употребом и одржавањем.


Услови околине: Радно напајање је трофазни АЦ, називна фреквенција 50ХЗ, називни напон 380В; радна температура околине је -20 ~ 40 ° Ц. Када је унутрашњи рад на 40 ° Ц, релативна влажност не сме бити већа од 50%, а при раду на отвореном на 25 ° Ц, релативна влажност може бити краћа од 100%. Место инсталације није више од 2000м надморске висине. Погодан је за средње и лаке радне механичке радионице, складишта, складишта, ремонт и утовар и истовар хидроелектрана, и представља уређај за дизање за кућну употребу.

Цела машина се користи заједно са електричним дизалицама типа ХБ (БЦД) и ХБС (БМД), са капацитетом од 1-10 тона, распоном од 7,5-22,5 метара, радним нивоом А3-А5 и радно окружење од -25 ° Ц до + 40 ° Ц.


Овај производ се широко користи у фабрикама, складиштима и залихама хемијских постројења. Постоје два облика копнене и возачке кабине. Кабина возача је подељена на отворени и затворени тип. Образац за инсталацију је подељен на лево и десно, а правац уписа подељен је на страну и лице за кориснике који бирају према њиховој употреби.


explosion-proof-overhead-crane54184806166.jpg