Нуклеарна крана

Нуклеарна крана Опис Кран за нуклеарну енергију углавном се користи у нуклеарној електрани за изградњу нуклеарних електрана и свакодневно рад нуклеарне енергије. Познато је да је нуклеарна енергија веома посебна индустрија која се врло озбиљно третира. Рад нуклеарне електране треба ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Нуклеарна крана


Опис

Кран за нуклеарну енергију углавном се користи у нуклеарној електрани за изградњу нуклеарних електрана и свакодневно нуклеарну енергију.

Познато је да је нуклеарна енергија веома посебна индустрија која се врло озбиљно третира. Руковање нуклеарном електраном треба строго радно и тежак задатак. На примјер, неопходно је аутоматско дјеловање у нуклеарној електрани без присуства људи да уђу или одржавају неколико десетљећа. Због тога је велика ствар за опрему која раде у нуклеарној електрани.


Карактеристике

Кранови за употребу нуклеарне енергије могу бити 2 врсте: кранови за руковање машинама и кран за руковање нуклеарним материјалом. Примена дизалица за нуклеарну електрану:

1. Подизање машине за кретање и делова као што су Генератор паре, горњи поклопац тлачне посуде, контејнери за одвоз горива, ротор генератора итд.

2. Руковање компонентама као што су нове компоненте горива, компоненте из одјељеног горива, компоненте контролне шипке итд.

3. Одржавање релевантних биљних делова;

4. Подизање великих конструкционих делова за изградњу нуклеарне електране.


Hot Tags: нуклеарна крана, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, прилагођена, куповина, јефтина, ниска цена, продаја
Srodni proizvodi
Istraga