Dom > Знање > Sadržaj
Упутство: Пет параметара кранова да знају пре куповине крана
- Sep 27, 2018 -

Кранови се користе у неколико индустрија, као што су радионица, челична фабрика, каменолом, двориште итд. Овде пишем туторијал за све купце. Сви купци би требали знати ове пре одабира надземних дизалица.

Да би снабдели одговарајућу кровну дизалицу, сваки купац треба да разуме те техничке параметре на следећи начин: капацитет дизања дизалице, висина дизања дизалице, радни задатак, распон и модел контроле.

1. Капацитет подизања жлица значи тежину дизалице. Разумећете жељену тежину пре него што купите. Обично лако можете пронаћи лагану тежину на нашој страни дизалице. Такође, можете се обратити нашој подршци за помоћ ако не можете бити сигурни.

2. Висина дизања крана се односи на то колико висине може дизање крана. Морате то схватити разлику између клиренса дизалице, висине дизања или висине куке и подизања дизалице, и немојте их збунити подацима произвођача у вези са појмом "лифт". На пример, узмите једну горњу кровну кран.

Упутство: Пет параметара кранова да знају пре куповине крана

3. Спан. Спан означава прелазну дужину између два завршна греда. Јасно је да можете да се уверите да ли је то погодно за вашу радионицу, нарочито мосту.

4. Модел контроле. Обично постоје три начина контроле дизалице: контрола клизања, даљински управљач и контрола кабине. Већина дизалица подржава сва три начина.

5. Радна обавеза. Према условима оптерећења и класе употребе, радни задатак се може класификовати од А1 до А8.